Vin- og oliesmagning med ESAmor

Vinsmagning & Oliesmagning

Smag de lækre spanske vine og vores delikate olivenolie, når jeg afholder vinsmagning eller oliesmagning med verdensberømte olivenolie. Det kan både foregå som vinsmagning i din virksomhed eller hjemme hos dig privat.

Uanset rammerne for din vinsmagning, så er du garanteret en hyggelig aften fyldt med lækre smagsoplevelser og en masse sjove historie og anekdoter, som fører dig og dine gæster direkte til de varme himmelstrøg.

Vinsmagning

Vinsmagning kan foregå som arrangement i din virksomhed eller hjemme hos dig privat. En vinsmagning er både god som selvstændig event eller som event før din fest, for at ryste gæsterne lidt sammen om en god oplevelse.

Hjemme hos dig privat er en vinsmagning en hyggelig event, når du samler vennerne og I har lyst til at prøve noget andet.

Jeg er så heldig at have fået agenturet på de økologiske spanske vine fra en hyggelig familieejet vingård tæt ved Alicante. Det er de vine jeg præsenterer ved min vinsmagning. Jeg har et ønske om, at disse vine skal gøres tilgængelige for alle, derfor springer jeg nogle led over og sælger dem direkte til dig.

Olivenolie-smagning

Jeg er så heldig at have fået forhandlingen af den økologiske spanske olivenolie L’alqueria, som i 2015 vandt prisen som verdens bedste olivenolie. Det siger ikke så lidt, for verden mangler ikke producenter af lækre olivenolier. Det ved enhver, der har rejst omkring i det sydlige Europa.

Ved olivenolie-smagningen bliver der serveret olivenolie på forskellige måder. Olierne kan bruges til madlavning som erstatning for dressing eller til at stege i, og de kan selvfølgelig bruges som dyppelse til et stykke lækkert brød. Alt dette prøver vi ved en olivenolie-smagning, hvor arrangementet krydres med sjove historier fra mine rejser til sydens sol.

Kontakt Businessengel.dk

ESAmor/ Businessengel.dk
c/o  Symbion
Fruebjerg 3
2100 København Ø

Telefon: +45 50 69 34 83
E-mail: esamor@businessengel.dk

Skriv til os